Ezo-Sarok
+36-66/322-522, +36-70/945-0950
compare_arrows0
1
Tigrisszem angyalos fülbevaló
Tigrisszem angyalos fülbevaló
  • favorite_border
  • compare_arrows

Tigrisszem angyalos fülbevaló

990Ft
chat
remove_circle_outlineadd_circle_outline

Elősegíti a "tiszta" szemmel látást, segít, hogy magunkat és a körülöttünk lévő világot perspektivikusabban lássuk, ennek köszönhetően figyelmesebben tekintsünk környezetünkre. Ezzel a fokozott megfigyelési képességgel könnyebben tudunk döntéseket hozni és problémákat megoldani. Azoknak az embereknek, akik nehezen hoznak döntéseket, kitűnő választás ez a kő. Ebből a tulajdonságából fakadóan nagyon jól használható a kő tanulmányaink során, vizsgák alkalmával, vagy amikor hirtelen gyors döntéseket kell meghoznunk. A tigrisszem megfékezi a túláradó energiákat, izgalmakat, melynek helyét mélységes belső béke és védettség érzete veszi át.

Kapcsolódó termékek

more_vertUnakit golyós karkötő - 10 mm
1 800Ft

star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Részletek
Unakit golyós karkötő - 10 mmclose

Az unakit pisztáciazöld anyagában narancsos foltok látszanak. Ebből az anyagból csiszolt 10 mm-es golyókból összeállított karkötő hossza duplasoros gumira fűzve kb 19 cm. ..

more_vertTigrisszem 8-as karkötő
2 040Ft

star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Részletek
Tigrisszem 8-as karkötő close

A tigrisszem féldrágakő még mindig a színével és fényjátékával hívja fel magára a figyelmet. Fontos ezoterikus kő, napfonat-csakra, talizmánkő szerepe is van. Erősíti a légutakat és a tüdőt, ízületekre és a csontozatra jó hatással van.  Javítja a koncentráló képességet, döntési képességet aktiválja. A bizalom és megértés képességének fejlesztésére használják.A belőle csiszolt 10 mm-es golyókb..