Ezo-Sarok
+36-66/322-522, +36-70/945-0950
compare_arrows0
1
Inga II.
Inga II.
  • favorite_border
  • compare_arrows

Inga II.

3 500Ft
chat
remove_circle_outlineadd_circle_outline

Hossza 10 cm.

Hatodik érzékünk velünk született képesség, az inga pedig, mint spirituális eszköz kitágítja érzékelésünk határait, elősegíti a kommunikációt azokkal a részeinkkel, amelyek fizikai érzékszerveinkkel nem észlelhetőek.

Az inga segítségével kapcsolatba kerülhetünk felső énünkkel. Minél közelebb vagyunk hozzá, annál magasabb a rezgésszintünk. A felső én mindenkiben benne levő belső hang, szellemi, spirituális vezető. Az inga egy radiesztéziai eszköz, sok kérdésre választ kaphatunk tőle. 

Az ingát használhatjuk tértisztításra, vízér, vagy káros földsugárzás keresésére, sőt, szerveink működési állapotára, a minket foglalkoztató problémákra ugyancsak rákérdezhetünk az ingával. Mindezek segítségével figyelhetünk egészségi állapotunkra. pozitív gondolatokkal és ha szükséges, relaxációval, meditálással, mozgással, masszázzsal, valamint a legmagasabb bioenergia szintű nyers étel fokozott fogyasztásával sokat tehetünk egészségünk megőrzése érdekében.

Kapcsolódó termékek

more_vertInga kalcittal
4 000Ft

star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Részletek
Inga kalcittalclose

Hossza 8 cm.Hatodik érzékünk velünk született képesség, az inga pedig, mint spirituális eszköz kitágítja érzékelésünk határait, elősegíti a kommunikációt azokkal a részeinkkel, amelyek fizikai érzékszerveinkkel nem észlelhetőek.Az inga segítségével kapcsolatba kerülhetünk felső énünkkel. Minél közelebb vagyunk hozzá, annál magasabb a rezgésszintünk. A felső én mindenkiben benne levő belső hang, sz..

more_vertInga I.
3 500Ft

star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Részletek
Inga I.close

Hossza 10,5 cm.Hatodik érzékünk velünk született képesség, az inga pedig, mint spirituális eszköz kitágítja érzékelésünk határait, elősegíti a kommunikációt azokkal a részeinkkel, amelyek fizikai érzékszerveinkkel nem észlelhetőek.Az inga segítségével kapcsolatba kerülhetünk felső énünkkel. Minél közelebb vagyunk hozzá, annál magasabb a rezgésszintünk. A felső én mindenkiben benne levő belső hang,..