Ezo-Sarok
+36-66/322-522, +36-70/945-0950
compare_arrows0
1
Anyagi bőség, pénzügyi gyarapodás mandalája
Anyagi bőség, pénzügyi gyarapodás mandalája
  • favorite_border
  • compare_arrows

Anyagi bőség, pénzügyi gyarapodás mandalája

7 500Ft
chat
remove_circle_outlineadd_circle_outline

Lakkozott, díszített, kerek fa lapra kasírozva, 38 cm átmérővel.

Ez a mandala képes a környezete energiamintáinak megváltoztatására, a rajta található univerzális szimbólumoknak és a megfelelő ritmikájú, geometriai felosztásnak köszönhetően.

A vonzás törvénye által segíti az anyagi bőség, a pénzügyi siker és a gyarapodás lehetőségének fizikai szintű megvalósulását.

Régebben minden ajándék és tárgy - a virágnyelvhez hasonlóan - egy-egy üzenetet, valamilyen jókívánságot hordozott. A tartalom ma is benne rejlik a tárgyakban. Ennek a mandalának az üzenete:

„Köszöntsön Rád a bőség és a gazdagság ideje! Állhatatos és becsületes munkád hozzon jelentős pénzügyi sikereket! Gyarapodjon vagyonod, hogy megvalósíthasd céljaidat!”.

Kapcsolódó termékek

more_vertKarrier mandala - Munkahelyi, üzleti és pénzügyi siker
2 790Ft

star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Részletek
Karrier mandala - Munkahelyi, üzleti és pénzügyi siker close

Fa falikép formátum, 18x18 cm-es. Lakkozott, díszített, fa lapra kasírozva, akasztóval ellátva. A mandala forma a benne lévő képek, szabályos geometriai felosztás, ritmikus ismétlődések és színhatások folytán képes az élőlények energiarendszerét jótékonyan befolyásolni, megnyugtatni és az agyféltekék közötti harmonikus összeköttetést javítani. A mandalákban használt ..