Ezo-Sarok
+36-66/322-522, +36-70/945-0950
compare_arrows0
1
Csakra füstölő sorozat
Csakra füstölő sorozat
  • favorite_border
  • compare_arrows

Csakra füstölő sorozat

3 980Ft
chat
remove_circle_outlineadd_circle_outline

A doboz tartalma: 7 doboz x 15 g füstölőpálca

A csakra központok a test energetikai központjai, amelyek a szervek és ezáltal az egész szervezet működéséért felelősek. Elhelyezkedésük szerint a testünk hossztengelyében a fejtetőtől a gerinc mentén a farokcsigolyáig találhatók. Általában jellemző színekkel ábrázolják a helyüket a testen, ahol fontos szervek helyezkednek el a testünkben. Jellemző színeik miatt jellemző színű köveket társítunk hozzájuk.

Ezek a kövek segítik a csakra központok működését, energiával töltik fel őket. Csakraékszereket tehát abból a célból készítenek, hogy az ékszerben lévő kövek energiával lássák el a csakrákat, így az alulműködést vagy a túlműködést összhangba hozzák.


Kapcsolódó termékek

more_vertGyökér csakra füstölő
1 380Ft

star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Részletek
Gyökér csakra füstölő close

A doboz tartalma: 30 szál füstölő, 1 db füstölőtartóIllata: eperA gyökér csakra, az egyik legdominánsabb csakráink egyike. Energiatestünk egyik alkotó része. Mely a lelki és érzelmi minőségeink egyik búvóhelye. A gyökér csakra színe a vörös, eleme a föld.  A benne lévő energetikai rendszerek, a stabilitáshoz, a gyökerekhez, a családhoz, az eredethez köthetőek, a fizikai léthez, az anyaghoz va..