Ezo-Sarok
+36-66/322-522, +36-70/945-0950
compare_arrows0
1
Ametiszt karkötő strasszal - 6 mm
Ametiszt karkötő strasszal - 6 mm
  • favorite_border
  • compare_arrows

Ametiszt karkötő strasszal - 6 mm

2 800Ft
chat
remove_circle_outlineadd_circle_outline

Az ametiszt az egyik legismertebb kvarcféle, lila színe évezredek óta közkedvelt. Régi görög neve szerint a lerészegedés ellen védő kő volt, ma sokkal szélesebb köre van az ezoterikus felhasználásban. Elvileg a tisztánlátás és a koncentrációs képesség köve, de segít a meditációs elmélyülésben is. Serkenti az immunrendszert, általános „vitaminként” is használják. Az ametiszt a spirituális fejlődés köve.

Az ametiszt féldrágakő egyszerű 6 mm-es és 8 mm-es golyóiból is lehet néhány strasszos kellék felhasználásával szép ékszert készíteni. A karkötő hossza kb. 19 cm, az anyag gumira van fűzve. Benne 4 mm-es strasszgyűrűk, 8 mm-es strasszgolyó, valamint golyósapkák vannak. 

Kapcsolódó termékek

more_vertAmetiszt gyurmásvány nyaklánc
1 850Ft

star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Részletek
Ametiszt gyurmásvány nyakláncclose

Égetett gyurmába foglalt ametiszt ásvány-nyaklánc.Az ametiszt az egyik legismertebb kvarcféle, lila színe évezredek óta közkedvelt. Régi görög neve szerint a lerészegedés ellen védő kő volt, ma sokkal szélesebb köre van az ezoterikus felhasználásban. Elvileg a tisztánlátás és a koncentrációs képesség köve, de segít a meditációs elmélyülésben is. Serkenti az immunrendszert, általános „vitami..