Ezo-Sarok
+36-66/322-522, +36-70/945-0950
compare_arrows0
1
Achát vegyes karkötő (lila) - 8 mm
Achát vegyes karkötő (lila) - 8 mm
  • favorite_border
  • compare_arrows

Achát vegyes karkötő (lila) - 8 mm

1 600Ft
chat
remove_circle_outlineadd_circle_outline
Az achátok természetes színe egyszerű fehér vagy szürke szín többnyire, ezeket Brazíliában és Uruquayban bányásszák hatalmas mennyiségben. Készítenek belőlük egyszerű ékszereket és dísztárgyakat is, de színesítik is az anyagot természetes eredetű és mesterséges festékanyagokkal. Ezt még a feldolgozás előtt végzik el, amikor az tömbök anyagát nyersen áztatják heteken keresztül a színesítő anyagba és végül megcsiszolják az anyagot. A festékanyag tehát nem felületi bevonat, hanem az anyag mélységében van átfestve, ettől függetlenül kémiai szerek, esetleg napfény hatására fakulhat a színük. A festett anyag esetén látszanak jól az Achát réteges – vonalas szerkezetei, emiatt látszanak a színek is rétegesnek.

Az Achát festett lila fényes és matt anyagból 8 mm-es golyókat csiszoltak, a dupla soros gumira fűzött karkötő mérete kb. 18,5 cm.

Kapcsolódó termékek

more_vertAchát karkötő (fuxia) - 8 mm
1 600Ft

star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Részletek
Achát karkötő (fuxia) - 8 mmclose

Az achát különleges kalcedonféle, amelynek anyagában mohára emlékeztető ásványi anyagok figyelhetők meg, ha nem túlságosan sűrűn „nőttek” bele.Az ezotériában a légutakra és a homloküregre hat, erősíti az egész szervezetben a kiválasztást. Véd a fertőzésektől. Fizikai kimerültség esetén erőt és fürgeséget ad.A Kristálybiblia szerint az achát:- az egyensúly és az összpontosítás köve,- csillapít..