Ezo-Sarok
+36-66/322-522, +36-70/945-0950
compare_arrows0
1
Ametiszt gyurmásvány nyaklánc
Ametiszt gyurmásvány nyaklánc
  • favorite_border
  • compare_arrows

Ametiszt gyurmásvány nyaklánc

1 850Ft
chat
remove_circle_outlineadd_circle_outline

Égetett gyurmába foglalt ametiszt ásvány-nyaklánc.

Az ametiszt az egyik legismertebb kvarcféle, lila színe évezredek óta közkedvelt. Régi görög neve szerint a lerészegedés ellen védő kő volt, ma sokkal szélesebb köre van az ezoterikus felhasználásban. Elvileg a tisztánlátás és a koncentrációs képesség köve, de segít a meditációs elmélyülésben is. Serkenti az immunrendszert, általános „vitaminként” is használják. Az ametiszt a spirituális fejlődés köve.

Kapcsolódó termékek

more_vertAmetiszt karkötő strasszal - 6 mm
2 800Ft

star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Részletek
Ametiszt karkötő strasszal - 6 mmclose

Az ametiszt az egyik legismertebb kvarcféle, lila színe évezredek óta közkedvelt. Régi görög neve szerint a lerészegedés ellen védő kő volt, ma sokkal szélesebb köre van az ezoterikus felhasználásban. Elvileg a tisztánlátás és a koncentrációs képesség köve, de segít a meditációs elmélyülésben is. Serkenti az immunrendszert, általános „vitaminként” is használják. Az ametiszt a spirituális fe..

more_vertLabradorit gyurmásvány nyaklánc I.
2 700Ft

star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Részletek
Labradorit gyurmásvány nyaklánc I.close

Labradorit égetett gyurmába foglalt ásvány-nyaklánc. Különleges földpátásvány, a szín és fényjátéka emelte a kedvelt drágakőásványok közé. Az ezotériában a vérnyomás ingadozást javítják vele, szívritmust teszik egyenletessé. Aktiválja az öngyógyító erőinket...