Ezo-Sarok
+36-66/322-522, +36-70/945-0950
compare_arrows0
1
Rózsakvarc matt angyalos karkötő - 8 mm
Rózsakvarc matt angyalos karkötő - 8 mm
  • favorite_border
  • compare_arrows

Rózsakvarc matt angyalos karkötő - 8 mm

1 800Ft
chat
remove_circle_outlineadd_circle_outline

A rózsakvarc a legnépszerűbb ásványok egyike. Népszerűségét színe és olcsósága adja, nagy tömegben kitermelt ásvány, sok helyen  hegyeket alkot.  Színét mangántartalmának köszönheti, bizonyos lelőhelyek anyaga tartós napfénynek kitéve kifakulhat, sápadttá válik. 

Az ezotériában a legismertebb csakrakő, a szívcsakra legfontosabb köve. A barátság, a szeretet és a szerelem  köve, rossz sugárzások leárnyékolására használják, sokféle betegség megszüntetésére használják széleskörűen. Az egyik legjobb energiát adó kő.

A népszerű rózsakvarc 6 mm-es féldrágakő golyókból és a hegyikristály matt felületű 6 mm-es golyóiból állítottak össze a hegyikristály fazettált 6x4 mm-es tárcsáival egy látványos karkötőt. A karkötő anyagát duplasoros gumira fűzték, a karkötő hossza kb. 19,5 cm.

Kapcsolódó termékek

more_vertHegyikristály golyós karkötő - 8 mm
2 540Ft

star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Részletek
Hegyikristály golyós karkötő - 8 mmclose

A legismertebb ásványok közé tartozik. Mindig színtelen,átlátszó de az átlátszóságot a belsejében lévő természetes repedések, zárványok zavarhatják. Az egyszerű tárgyakat zárványos darabokból csiszolják.  Az ezotériában a legsokoldalúbban használt ásvány. Kristály oszlopait, pálcáit önmagukban is használják energiarudaknak, a marokkövektől az ingákon át a piramisokig minden eszköz kül..