Ezo-Sarok
+36-66/322-522, +36-70/945-0950
compare_arrows0
1
Álomfogó szélcsengővel - bézs
Álomfogó szélcsengővel - bézs
  • favorite_border
  • compare_arrows

Álomfogó szélcsengővel - bézs

3 450Ft
chat
remove_circle_outlineadd_circle_outline

A legnagyobb kör átmérője 16 cm.

Egy Indián mítosz szerint egy pók alakjában megjelenő varázsló mutatta meg az álomcsapda képét az egyik indiánnak. A rossz álmok a hálóban ragadnak. A jó álmok átjutnak a szűrőn, a tollak segítségével lekúsznak az alvó emberre, majd eltűnnek a nap fényével. Az álomfogó hagyománya az ojibwa törzsből származik. Az 1960-as 70-es évek pánindián mozgalma során az amerikai őslakosok többi népcsoportja is átvette ezt a szokást.

Így lett ez a különböző indián törzsek egységének szimbóluma az álomőrző. Az álomfogót az ágy fölé akasztják, mintegy bűbájként használva, hogy megvédjék magukat, gyermekeiket a rémálmoktól. Az indiánok hisznek benne, hogy az álomfogó kiszűri a rossz álmokat.

Kapcsolódó termékek

more_vertÁlomcsapda mandala kulcstartó - pihentető alvás, nyugodt álmok és feltöltődés segítője
1 340Ft

star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Részletek
Álomcsapda mandala kulcstartó - pihentető alvás, nyugodt álmok és feltöltődés segítőjeclose

Kulcstartó, akrill, kulcskarikára szerelveMérete 4x10 cmA mandala forma a benne lévő képek, szabályos geometriai felosztás, ritmikus ismétlődések és színhatások folytán képes az élőlények energiarendszerét jótékonyan befolyásolni, megnyugtatni és az agyféltekék közötti harmonikus összeköttetést javítani. A mandalákban használt szimbólumok apró üzenetek a tudatalatti számára, amivel beind..

more_vertÁlomfogó pávatollal - sötétbarna
1 690Ft

star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Részletek
Álomfogó pávatollal - sötétbarnaclose

Hosszúsága 45 cm, szélessége 8 cm.Egy Indián mítosz szerint egy pók alakjában megjelenő varázsló mutatta meg az álomcsapda képét az egyik indiánnak. A rossz álmok a hálóban ragadnak . A jó álmok átjutnak a szűrőn, a tollak segítségével lekúsznak az alvó emberre, majd eltűnnek a nap fényével. Az álomfogó hagyománya az ojibwa törzsből származik. Az 1960-as 70-es évek pánindián mozgalma során az amer..