Ezo-Sarok
+36-66/322-522, +36-70/945-0950
compare_arrows0
2
Óriás szélcsengő
Óriás szélcsengő
  • favorite_border
  • compare_arrows

Óriás szélcsengő

8 990Ft
chat
remove_circle_outlineadd_circle_outline

Hossza 65 cm.

A szélcsengő napjainkban leginkább dekorációs céllal van jelen a legtöbb ház körül: egyszerűen szépek, és kellemes hangot adnak ki, ha fúj a szél. Amiért azonban elkezdtek ilyeneket készíteni valamikor a régmúltban, az sokkal több volt ennél.

A szélcsengő a kínaiaktól származik, akik abból a célból használták, hogy a mérgező nyilakat, illetve a rossz csillagkombinációkat tudják hatástalanítani. Mindemellett a pozitív energiák gerjesztésére is szolgált a szélcsengő.

Aki tehát spirituális lélek, az biztos lehet benne, hogy egy szélcsengő a ház körül csak jót jelenthet számára.

Ha hiszünk egy kicsit a hatásában, érdemes figyelembe venni, hogy mely területek működnek kissé alul az életünkben, ezen ugyanis segíthet a szélcsengő. Ha például a munka, karrier területén lenne szükségünk némi lendületre, pozitív hatásra, a kert északi részére rakjunk egy szélcsengőt, az északi rész ugyanis a karrier területe. Mindig úgy kell őket elhelyezni, hogy ne akadhassunk bele. 

A különböző szélcsengőknek a hangja is eltérő lehet, ha szívesen hallgatjuk őket, érdemes lehet más-más fajtákat beszerezni. Ha jó nagy a kert, többet is elhelyezhetünk itt-ott anélkül, hogy zavarnák egymást a hangok.

A szélcsengők hangulatos kiegészítői például egy kellemes terasznak, otthonosabbá teszik a környezetet. Nem mellesleg a nevéből sejthető funkció betöltésére is alkalmasak: ha az ajtó vagy ablak elé teszünk egy-egy szélcsengőt, abból, hogy mennyit hallunk belőlük, valóban tudhatjuk, mennyire fúj kint a szél.

Kapcsolódó termékek

Diszkont 20%
more_vertElefántos szélcsengő - színes, fa
2 500Ft1 990Ft

star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Részletek
Elefántos szélcsengő - színes, faclose

Szélcsengő színes elefántokkal, fából.Az Elefánt a fizikai és mentális erő és a hatalom jelképe. A boldogság jelképének is tartják.„A felálló ormányú elefánt szerencsét hoz, a család, egészség területén”.„Kis papíron különböző kívánságokat is tehetsz az ormányához, és teljesül.”„Különösen szerencsés, ha 7 felálló ormányú elefántot gyűjtesz össze, vagy helyezel el a hálóban”.„A felálló ormányú ..

Diszkont 30%
more_vertHalas szélcsengő fából
2 500Ft1 750Ft

star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Részletek
Halas szélcsengő fábólclose

Szélcsengő színes halakkal,fából..