Ezo-Sarok
+36-66/322-522, +36-70/945-0950
compare_arrows0
1
Barátság karkötő - narancssárga, sárga, zöld
Barátság karkötő - narancssárga, sárga, zöld
  • favorite_border
  • compare_arrows

Barátság karkötő - narancssárga, sárga, zöld

300Ft
chat
remove_circle_outlineadd_circle_outline

Az igaz barátok különböző fonási technikákkal az indián kultúrából származó karkötővel lephetik meg egymást. Ezek a karkötők az úgynevezett barátság karkötők, melyet barátságunk szimbólumaként adhatunk egymásnak. A karkötőt egymás csuklójára helyezve megkötjük és ebben a pillanatban kívánhatunk valamit. Az ősi indián kultúra szerint a karkötőket nem szabad levenni, de ha azok maguktól leszakadnak, akkor a kívánságok valóra válnak.

A különböző színek jelentése az indián karkötőkön:

A citromsárga a figyelemfelkeltés, a kényelem a boldogság, az energia, az örök fény.
A narancssárga jelenti az örömöt, a lelkesedést,a kreativitást, az izgatottságot, a melegséget. Megerősíti az önbizalmat, vidámmá varázsolja a hangulatot.
A zöld jelenti az optimizmust, a jó közérzetet, a nyugalmat, a relaxációt, a természetet, a tavaszt, a biztonságot, az őszinteséget, a harmóniát, és a frissességet egyaránt.

Kapcsolódó termékek

more_vertBarátság mandala - barátságok, harmonikus és pozitív emberi kapcsolatok segítője
2 950Ft

star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Részletek
Barátság mandala - barátságok, harmonikus és pozitív emberi kapcsolatok segítőjeclose

Fa falikép formátum, 18x18 cm-es. Lakkozott, díszített, fa lapra kasírozva, akasztóval ellátva.A mandala forma a benne lévő képek, szabályos geometriai felosztás, ritmikus ismétlődések és színhatások folytán képes az élőlények energiarendszerét jótékonyan befolyásolni, megnyugtatni és az agyféltekék közötti harmonikus összeköttetést javítani. A mandalákban használt szimbólumok apró üz..