Ezo-Sarok
+36-66/322-522, +36-70/945-0950
compare_arrows0
4
Diffúzor üveg arany kupakkal - árnyékolt
Diffúzor üveg arany kupakkal - árnyékolt
  • favorite_border
  • compare_arrows

Diffúzor üveg arany kupakkal - árnyékolt

1 250Ft
chat
remove_circle_outlineadd_circle_outline

Ezek az egyszerű, de kiváló minőségű diffúzor üvegek tiszta stílusuknak köszönhetően eredeti kiegészítők lehetnek minden térségben. 

Tökéletesek mint otthoni aroma diffúzorok és ugyanúgy megfelelnek irodákba, orvosi várótermekbe, üzletekbe vagy bármilyen más munkahelyre.

Elegendő aromaterápiás olajokkal vagy oldatokkal megtölteni őket, bambuszpálcikákkal vagy diffúzor virágokkal kiegészítve és máris gondoskodnak a kellemes atmoszféráról.

Kapcsolódó termékek

more_vertDiffúzor liliom bambusz pálcikán
550Ft

star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Részletek
Diffúzor liliom bambusz pálcikánclose

A  Diffúzor  Liliom olyan természetes alapanyagokból készültek, mint a tapioka fa gyökere, bambusz és gyapot. Remek illatos ajándék mindenkinek, akár saját magunknak is. Élettartamuk nagyon hosszú. A virág felszívja az illatos oldatot a bambusz pálcika segítségével és párologtatja az egész helységbe szirmain át.A virágok fokozatosan kinyílnak, lassan "virágoznak" és egyúttal vá..

more_vertDiffúzor lótusz virág gyapot zsinórral
680Ft

star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Részletek
Diffúzor lótusz virág gyapot zsinórralclose

A  Diffúzor Virágok - Kis Lótusz olyan természetes alapanyagokból készültek, mint a tapioka fa gyökere, bambusz és gyapot. Remek illatos ajándék mindenkinek, akár saját magunknak is. Élettartamuk nagyon hosszú. A virág felszívja az illatos oldatot a gyapot zsinór vagy segítségével és párologtatja az egész helységbe szirmain át.A virágok fokozatosan kinyílnak, lassan "virágoznak" és ..