Ezo-Sarok
+36-66/322-522, +36-70/945-0950
compare_arrows0
1
Buddha kulcstartó - arany
Buddha kulcstartó - arany
  • favorite_border
  • compare_arrows

Buddha kulcstartó - arany

800Ft
chat
remove_circle_outlineadd_circle_outline

A szobor magassága: kb. 4 cm.

A Buddha szobrok a világ egyik legkeresettebb dísztárgyai, mivel kisugárzásukkal képesek motiválni és inspirálni, valamint segítenek belső békénk és boldogságunk megtalálásában.

A Buddha szobrok nem csak Buddha fizikai ábrázolását testesítik meg, hanem Buddha tanításainak, a szerencsének, a belső békének és motivációnak a szimbólumai minden ember számára.

A Buddha szobor megtisztítja az elmét, segít felépíteni azt a magabiztosságot, mely által túl tudunk lépni a negatív érzelmeinken és a félelmeinken. Ennek érdekében éberen tartja elménket, s segít abban, hogy figyelmünket a saját valós világunkra tudjuk összpontosítani.

Úgy tartják, hogy a házban és annak környékén elhelyezett Buddha szobor segít abban, hogy a lehető legtöbbet hozzuk ki spirituális utazásunkból és kiegyensúlyozottan éljük a hétköznapjainkat. Minden Buddha szobornak van egy pozitív aurája, mely hatással van a körülötte lévőkre.

Egy Buddha szobor kiváló ajándék is lehet olyanok számára, akik a buddhizmus követői, vagy szoktak meditálni, esetleg kellemesnek tartják a Buddha szobor kisugárzását. Az pedig tagadhatatlan, hogy egy Buddha szobor milyen szép díszítő elemként funkcionálhat a nappaliban, a halószobában vagy éppen a verandán.

Ha a Buddha szobrot a hálószobában szeretnénk elhelyezni, akkor a legoptimálisabb, ha az ajtóval szemben lévő éjjeliszekrényre, polcra vagy komódra rakjuk. Az a legjobb, ha a szobor mellé teszünk valamilyen szobanövényt, melynek szintén terápiás hatása van. Ez az elrendezés elősegíti a pozitív gondolkodást és a nyugalom érzését.

A konyha északkeleti része is alkalmas a Buddha szobor elhelyezésére, mert így biztosítja azt a spirituális energiát, mely növeli a szellemi jólétünket. Ha nem tudjuk a konyha ezen részét dekorolásra használni, akkor alternatív megoldásként olyan helyre helyezzük a Buddha szobrot, ahol mindenki láthatja azt a közös étkezéseknél.

Ha a Buddha szobrot a dolgozó vagy tanuló szobában szeretnénk elhelyezni, akkor érdemes azt az íróasztalra tenni annak érdekében, hogy segítse az adott feladatra, illetve tanulnivalóra történő összpontosítást. Ha erre nincs lehetőségünk, akkor az íróasztal feletti polcra, szekrényre is rakhatjuk a szobrot, s így nyugodttá varázsolja a környezetet, s segít a stressz csökkentésében.