Ezo-Sarok
+36-66/322-522, +36-70/945-0950
compare_arrows0
1
Csakrás falvédő
Csakrás falvédő
  • favorite_border
  • compare_arrows

Csakrás falvédő

3 300Ft
chat
remove_circle_outlineadd_circle_outline

Mérete: szélesség 78 cm, magasság 112 cm.

Az ókori indiai hagyományokból származó szimbolikus jellel díszítve. Erős, élénk színek és szépen kidolgozott egzotikus minták jellemzik.

Kiváló minőségű, szépen megtervezett falvédő.

A csakra központok a test energetikai központjai, amelyek a szervek és ezáltal az egész szervezet működéséért felelősek. Elhelyezkedésük szerint a testünk hossztengelyében a fejtetőtől a gerinc mentén a farokcsigolyáig találhatók. Általában jellemző színekkel ábrázolják a helyüket a testen, ahol fontos szervek helyezkednek el a testünkben. 

Kapcsolódó termékek

more_vertCsakra karkötő - dupla
3 200Ft

star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Részletek
Csakra karkötő - duplaclose

A csakra központok a test energetikai központjai, amelyek a szervek és ezáltal az egész szervezet működéséért felelősek. Elhelyezkedésük szerint a testünk hossztengelyében a fejtetőtől a gerinc mentén a farokcsigolyáig találhatók. Általában jellemző színekkel ábrázolják a helyüket a testen, ahol fontos szervek helyezkednek el a testünkben. Jellemző színeik miatt jellemző színű köveket társítunk ho..

more_vertÁlomfogós falvédő
3 300Ft

star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Részletek
Álomfogós falvédőclose

Mérete: szélesség 78 cm, magasság 112 cm.Az ókori indiai hagyományokból származó szimbolikus jellel díszítve. Erős, élénk színek és szépen kidolgozott egzotikus minták jellemzik. Kiváló minőségű, szépen megtervezett falvédő.Egy Indián mítosz szerint egy pók alakjában megjelenő varázsló mutatta meg az álomcsapda képét az egyik indiánnak. A rossz álmok a hálóban ragadnak. A jó álmok átjutnak a ..