Ezo-Sarok
+36-66/322-522, +36-70/945-0950
compare_arrows0
9
Angyal szárnyban - strasszal
Angyal szárnyban - strasszal
  • favorite_border
  • compare_arrows

Angyal szárnyban - strasszal

1 120Ft
chat
  • KategóriákAngyalok
  • Készletinfó: 9
remove_circle_outlineadd_circle_outline

Mérete: 8,5 cm x 7 cm.

A rendelés egy angyalkára vonatkozik, véletlenszerű, melyiket küldjük a képről!


Dekorációnak sem utolsó egy-két szobrocska, amely isteneket, sárkányt, elefántot, tündért, vagy angyalt ábrázol, ám nem árt, ha tisztában vagyunk azzal, hogy melyik szobor, milyen cél elérésben segíthet.

Legyen szó szerelemről, egészségről, védelemről, vagy bármi másról, egy angyalszobor nem fog cserbenhagyni minket. Őriznek minket, és láthatatlanul vigyázzák lépteinket. Örök életűek és tetteinktől függetlenül szeretnek minket. A történelem során ezernyi művészt ihletett meg jóságuk, szépségük, odaadásuk, és szeretetük. Nem feltétlenül kell vallásosnak lenni ahhoz, hogy higgyünk az angyalok létezésében. Aki egyszer már megtapasztalta vészhelyzetben a váratlan és megmagyarázhatatlan védelmet, tudni véli, őrangyal áll mellette.

Kapcsolódó termékek

more_vertAngyal szívecskés hajdísszel
1 650Ft

star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Részletek
Angyal szívecskés hajdísszelclose

Mérete: 9,6 cm x 5 cm x 4,3 cm. Anyaga: Polyresin Dekorációnak sem utolsó egy-két szobrocska, amely isteneket, sárkányt, elefántot, tündért, vagy angyalt ábrázol, ám nem árt, ha tisztában vagyunk azzal, hogy melyik szobor, milyen cél elérésben segíthet. Legyen szó szerelemről, egészségről, védelemről, vagy bármi másról, egy angyalszobor nem fog cserbenhagyni minket. Őriznek minket..

more_vertAngyal szárnyban
990Ft

star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Részletek
Angyal szárnybanclose

A rendelés egy angyalkára vonatkozik, véletlenszerű, melyiket küldjük a képről!Dekorációnak sem utolsó egy-két szobrocska, amely isteneket, sárkányt, elefántot, tündért, vagy angyalt ábrázol, ám nem árt, ha tisztában vagyunk azzal, hogy melyik szobor, milyen cél elérésben segíthet.Legyen szó szerelemről, egészségről, védelemről, vagy bármi másról, egy angyalszobor nem fog cserbenhagyni minket. Őri..