Ezo-Sarok
+36-66/322-522, +36-70/945-0950
compare_arrows0

Nagy méretű mandalák

  • Rendezés
    Mutasd csak a készleten lévőt:
more_vertAnyagi bőség, pénzügyi gyarapodás mandalája
7 500Ft

star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Részletek
Anyagi bőség, pénzügyi gyarapodás mandalájaclose

Lakkozott, díszített, kerek fa lapra kasírozva, 38 cm átmérővel. Ez a mandala képes a környezete energiamintáinak megváltoztatására, a rajta található univerzális szimbólumoknak és a megfelelő ritmikájú, geometriai felosztásnak köszönhetően. A vonzás törvénye által segíti az anyagi bőség, a pénzügyi siker és a gyarapodás lehetőségének fizikai szintű megvalósulását. Régebben minden ..

more_vertEgészség megőrzés és gyógyulás mandalája
7 500Ft

star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Részletek
Egészség megőrzés és gyógyulás mandalájaclose

Lakkozott, díszített, kerek fa lapra kasírozva, 38 cm átmérővel. Ez a mandala képes a környezete energiamintáinak megváltoztatására, a rajta található univerzális szimbólumoknak és a megfelelő ritmikájú, geometriai felosztásnak köszönhetően. A középpontban látható az asztrális védelem keresztje, amely testi-lelki erőt és mágikus oltalmat biztosít. Ezt fogja körül 12 zöld levél, ami a szív..

more_vertKiegyensúlyozott élet, szellemi és lelki harmónia, Unio Mystica mandalája
7 500Ft

star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Részletek
Kiegyensúlyozott élet, szellemi és lelki harmónia, Unio Mystica mandalájaclose

Lakkozott, díszített, kerek fa lapra kasírozva, 38 cm átmérővel.A mandalaforma a benne lévő képek, szabályos geometriai felosztás, ritmikus ismétlődések és színhatások folytán képes az élőlények energiarendszerét jótékonyan befolyásolni, megnyugtatni és az agyféltekék közötti harmonikus összeköttetést javítani. A mandalákban használt szimbólumok apró üzenetek a tudatalatti számára, amivel bei..