Ezo-Sarok
+36-66/322-522, +36-70/945-0950
compare_arrows0

Rólunk

  A Csabai BioKlinika és Natúrpatika, kis családi vállalkozás keretein belül 2012-ben nyitotta meg üzletét Békéscsabán. Kezdetben szinte kizárólag étrend-kiegészítőkkel, vitaminokkal foglalkozott csak az üzlet, azonban hamar rádöbbentünk, hogy ez nagyon kevés. Hogy a hozzánk betérőket ne csak testi, hanem lelki szinten egyaránt segíthessük, számos természetgyógyászt kerestünk fel, hogy vállalják a tőlük segítséget kérők kezelését. Nagy örömünkre sokan, szívesen csatlakoztak kis csapatunkhoz, és mára már több, mint egy tucat segítő  áll a gyógyulni vágyók rendelkezésére, igen sokféle módszerrel. 

    Valószínűleg ennek a környezetnek, szemléletnek a hatására, a hozzánk betérő vendégek egyre nagyobb igényt mutattak a spirituális, ezoterikus termékek iránt. Előbb csak egy polc, később egy egész szekrénysor lett teli szebbnél szebb "ezo" termékekkel . Ma már a mindig is "csak" Ezo-sarok néven emlegetett üzletrész jócskán kiteszi a termékeink felét, és persze nem állunk le, folyamatosan keressük a népszerű, egyedi termékeket. 

Nagy örömünkre már vidékről, távolabbi városokból is egyre többen hívnak, keresnek bennünket, ráadásul sikerült igazán egyedi termékekre is szert tennünk, ezért úgy döntöttünk, belekezdünk a webshopos árusításba is, és elindítottuk ezt az oldalt, hogy mindenkihez eljuttathassuk termékeink :)